Меню Затваряне

Врати

  • Входни Врати
  • Вътрешни интериорни Врати
  • Врати за баня
  • Врати с декоративни панели
  • Врати тип хармоника
  • Врати тип фолксваген

 АЛ Врати и Входни групи

Фирма „ВАЛВЕН“ е производител на Врати и Входни групи за административни сгради и бизнес центрове, врати от алуминий за магазини и ресторанти. Използването на алуминиеви профили обезпечава висока надеждност на вратите и входните групи, разчетени за високи натоварвания и интензивна експлоатация.

В зависимост от използваната алуминиева профилна система за реализиране на входни групи, вратите са различни типове и конфигурации: еднокрили и двукрили, с отваряне навътре или навън, летящи врати и плъзгащи се врати. Огромно е разнообразието от механизми за отваряне на входни групи.

Вратите от алуминий могат да се включват в по- сложни конструкции, като зимни градини, фасади, офисни прегради.

Използването на декоративни дръжки придава на входните групи и вати от алуминий неповторим естетически вид, а специалния обков за врати на водещи световни фирми производители- допълнителна защита от взлом и проникване.

Широката цветова гама по скалата на RAL за алуминиевите врати, възможността за комбинация на цветове, позволява създаването на уникални конструкции за Входни групи, способни да реализират и най- смелите дизайнерски проекти.

В зависимост от изискванията за топлоизолация, вратите от алуминий и Входните групи могат да бъдат произведени от алуминий- студен профил или алуминий с прекъснат термомост, с използването на едно- или двукамерен стъклопакет и санвич-панел, способни значително да се намалят топлинните загуби.

Необходимо е да се отчита, че избора на материал, конструктивните особености на Входните групи и врати, трябва да бъде продиктуван от условията, в които те ще бъдат експлоатирани.

Нашите консултанти са готови да Ви консултират по интересуващите Ви изделия, да Ви предложат различни варианти на конфигурации, да подготвят дизайн- проект, а също да Ви изготвят ценова оферта.

 

Освен това фирма „ВАЛВЕН“ предлага изцяло стъклени врати, изготвени с използването на система за без рамково остъкляване.