Меню Затваряне

Комарници

Мрежите против насекоми са универсално средство за защита от насекомите, особено през лятото. Използването им постига  удобство и комфорт в дома. Мрежите против насекоми /комарници/ притежават следните свойства:

Не изискват никаква поддръжка, освен почистване с вода;
Рамките на мрежите против насекоми се произвеждат от алуминиев материал, което ги прави трайни и устойчиви;
Предлагаме комарници в почти всички цветови гами;
Демонтират се изключително лесно;
Могат да бъдат поставяни на прозорци и врати с всякакъв размер и характеристики.

  • Комарници на панти:

Конструкцията е от алуминиеви профили с противопрахово покритие, мрежите са с тефлоново покритие, което не се влияе от външните условия, издръжлива е на слънчеви лъчи и други атмосферни условия. Отварянето им е с помощта на панти.

  • Ролетни комарници:

Тези мрежи срещу насекоми са подходящи за прозорците, които използвате за да се радвате на гледката. Те могат да бъдат вдигани и сваляни по всяко време или да бъдат застопорени през зимата. Изключително функционални и удобни мрежи против насекоми.

Представляват мрежа от фибростъкло, която при навиване се скрива в заоблена алуминиева кутия. В долния край има алуминиев профил които изпъва мрежата и при спускане се закопчава в долната част на водачите. Водачите с четки направляват спускането и вдигането на мрежата.

  • Комарници плисе:

Комарниците тип „Плисе“ са едно много иновативно решение, с което се пести място за отварянето му. Събирането на този модел комарник става в хоризонтално направление, като се прегъва като хармоника, и има възможност да се събере както в левия, така и в десния край на вратата. Събран, комарникът заема минимално място и не пречи на изгледа и преминаването. Състои се от следните компоненти:

  • Алуминиева рамка от кутия 20 х 40 мм.
  • Горен и долен алуминиев водач с четка.
  • Мрежа с тефлоново покритие и с висока степен на светлопропускливост. Мрежата не е навита на руло като при ролетния тип, а е събрана като сгъната хармоника, като в горния и долния й край е прекарана стабилизираща корда.