Меню Затваряне

За нас

Фирма „ВАЛВЕН” ЕООД e създадена през 2003 год, със седалище в гр. Смолян. Собственик и управител на фирмата е Валентин Янев, който ръководи и управлява успешно компанията вече 20 години. Екипът на фирмата се състои от млади и обучени кадри в областта на производството на PVC и AL  дограма.

Фирма „ВАЛВЕН” ЕООД изработва PVC дограма: REHAU, SCHUCO, HAMMER и WEISSPROFIL, PROFILINK и алуминиева дограма ЕТЕМ, ALTEST и WEISSPROFIL. Изработката на материалите става със специализирани машини и техника.Фирмата предлага и Алуминиеви и ПВЦ  врати по модел на клиента, вътрешни щори, външни ролетни щори, гаражни врати, комарници, первази и козирки, автомати за врати, шнапери за балконски врати.

Защо да изберете фирма „ВАЛВЕН” ЕООД?

1. Защото в нашите офиси ще Ви посрещнат усмихнати и компетентни консултанти, с помощта на които ще получите различни варианти на търсения от Вас продукт. Ще имате възможност да изберете най-подходящия за Вашите нужди и оптималното  съотношение цена-качество.

2.Вашият дом или обект ще бъде посетен на място от наш технически експерт с богат опит и солидна професионална подготовка. Неговите съвети ще Ви дадат най-точна идея за начина на монтаж и предстоящите довършителни работи, а така също ще снеме точните размери.

3. Вашият продукт ще бъде изработен от висококвалифициран персонал, на прецизни машини, следвайки правилата на системата за управление на качеството ISO 9001- 2015, по която е сертифицирана фирмата.

4. Монтажните работи ще бъдат извършени в удобно за Вас време от професионална монтажна бригада, състояща се от млади, интелигентни и амбициозни специалисти, които ще почистят работното си място след приключване на работа.

5. Получавате  гаранция за профила на дограмата. Всеки гаранционен дефект ще бъде отстранен. „ВАЛВЕН” ЕООД е една от малкото фирми поддържащи сервизни групи за гаранционен и извънгаранционен сервиз.

Специалистите на фирма „ВАЛВЕН” ЕООД  непрекъснато търсят нови начини за подобряване на качеството на предлаганите продукти и услуги.

 

Предимството да поръчате при нас:

Директен път от производител до клиент;

Високо качество на ниска цена без посредници;

Клиентът получава поръчката си в удобно за него време и място;

Клиентът получава персонално внимание и съвети в нашите офиси;

Възможност за предварителен  избор на вид профил и стъклопакети;

Богат избор на цветове за профили и стъклопакети;

Гаранции:
Ние не сме само производители. Ние предлагаме пълно сервизно обслужване. Ние произвеждаме и монтираме, поддържаме гаранционен и извън гаранционен сервиз. Реакция до 3 работни дни след подаване на адрес, защото ние държим на вас, нашите клиенти. Всички наши изделия са изработени 100% по индивидуален проект на клиента. „ВАЛВЕН” ЕООД гарантира за качеството на своите продукти с гаранционно обслужване – 12 месеца!!!

Редуциране на енергийните загуби:
Прозоречни и фасадни системи от фирма „ВАЛВЕН” EOOД. Редуциране на енергийните загуби с прозоречни и фасадни системи с висока топлинна изолация; Оптимизиране на обвивката на сградата от технически и икономически аспекти с решения на различните профили с които фирма „ВАЛВЕН” EOOД си партнира. За оптималните прозорци по правило Вие мислите само един единствен път: при ремонт или при ново строителство. С прозорци от профили на REHAU, SCHUCO, WEISSPROFIL, HAMMER и PROFILINK произведени от фирма „ВАЛВЕН” ЕООД, със сигурност Вие вземате правилното решение, независимо дали се касае за дизайн, жилищен комфорт, пестене на енергия чрез ефективна топлоизолация или запазване на стойности.