Партньори

          Окачени фасади

        Врати

      PVC дограма

         AL дограма
начало          за нас         полезно         контакти
КОНТРОЛ НА КАЧЕСТВО

   В ETEM за управление на качеството се включва постигане на пълна удовлетвореност на клиента и постоянно подобряване на качеството на продуктите.
  За тази цел компанията прилага система за качество, отговарящо на изискванията, определени в стандарт ISO 9001:2000.
  ЕТЕМ е една от първите компании,произвеждащи алуминиеви профили,които прилагат система за качество в сътрудничество с ELOT-Гръцки сертифициращ орган.
През 1997 г. тя е сертифицирана по ISO 9002 "Производство на алуминиеви профили и комбинирани алуминиеви профили" (юли 1997).
   Три месеца по-късно, през октомври 1997 г. тя е сертифицирана по ISO 9001:1994, с добавяне на дизайна на продуктите си, "Проектиране и производство на алуминиеви профили и производство на комбинирани алуминиеви профили"
През 2004 г. тя получава ревизиран сертификат за качество по ISO 9001:2000, включително и на търговската си дейност в обхвата на сертифицирането, "Проектиране, производство и търговия на алуминиеви архитектурни системи и промишлени алуминиеви профили", като в същото време дейностите свързани с производството на еталбонд се отделят сертификат, озаглавен "Производство и търговия на алуминиеви композитни панели".
   През това време, фирмата стартира сътрудничеството си с автомобилната индустрия, като произвежда само в Гърция линия на профили за тази цел. Ето защо тя продължи да разширява своя сертификат ISO 9001:2000 отново "Проектиране, производство, търговия на алуминиеви архитектурни системата, промишлени алуминиеви профили и производство на алуминий за автомобилната индустрия". В допълнение, тя е започнала необходимите процедури за получаване на сертификат за качество, свързани с автомобилната индустрия, ISO / TS 16949.
  За боядисване на архитектурни профили, ЕТЕМ е сертифицирана по Qualicoat (Одобряване бр 103) от 1994 г. насам.
  През 2006 г., след успешна проверка от компетентните органи в Гърция (Гърция Алуминиева асоциация), компанията разшири обхвата си да се включат продукти, отговарящи на изискванията, определени в Крайбрежен клас.
  Компанията обещава да подобри ефективността на своята система за качество. За да постигне тази цел, тя поставя цели за качество и следи развитието им. То отговаря с клиентските изисквания, както и с правните и техническите изисквания, приложими към своите продукти и услуги. Нейните продукти и услуги, отговарят на изискванията, потребностите и очакванията на клиентите, както и обратната връзка, която идва от тях (коментари, оплаквания, препоръки) се вземат на сериозно под внимание.
  Служителите на компанията получават подходящо обучение, образование и актуализиране.Компанията полага всички възможни усилия, за да помогне на всички от тях да оценяват фирмения  ангажимент към качеството.
  Компанията разполага с финансови и човешки ресурси, както и програми за обучение и средства, необходими за подпомагане на подобряване на качеството на текущия процес.
Използват се  съвременни практики и средства, за да оптимизират своите вътрешни функции.Методите и процедурите, които се използват, са екологично чисти и безопасни за работещите.
  Следва да се отбележи, че ЕТЕМ може да бъде единствената гръцка компания в сектора, който е постоянен член на Розенхайм институт в Германия, активно участващи в програми. Така, че е в състояние да получи сертификат за системи  бързо и ефективно.
Начало   |   За нас   |  Продукти   |  Галерия   |   Контакти                   Всички права запазени  firmitebg.info