Партньори

          Окачени фасади

        Врати

      PVC дограма

         AL дограма
начало          за нас         полезно         контакти
Козирки


Козирките се явяват архитектурен елемент на фасадата на сградите и  придават съвременен и делови вид. Освен това козирките носят в себе си практически смисъл, защитавайки входа на сданието от външни атмосферни влияния.
Материалите, които се използват за изготвянето на конструкцията на козирката, могат да бъдат различни. Архитектурните решения, дизайна на козирката определят какъв материал да бъде използван в зависимост от характеристиките му.
За изпълнението на козирки, се използват както метални, така и алуминиеви елементи, а като материал за покриване- поликарбонат. Използването на многослоен поликарбонат за козирки от тип арки е за препоръчване пред стъклото или стъклопакета. Панелите от многослоен поликарбонат се състоят от няколко слоя, които са оребрени, което обезпечава добри носещи качества и няколкократно превъзхожда по характеристики стъклото.
Полимерно- праховото оцветяване обезпечава козирката с надеждно антикорозионно покритие, прекрасен външен вид и дълъг живот на експлоатация на конструкцията. Входните козирки могат да бъдат с различна форма: арки, куполообразни, или да са еднокатни или многокатни, с права или наклонена повърхност.
Начало   |   За нас   |  Продукти   |  Галерия   |   Контакти                   Всички права запазени  firmitebg.info