Партньори

          Окачени фасади

        Врати

      PVC дограма

         AL дограма
начало          за нас         полезно         контакти
Врати и Входни групи


Фирма "ВАЛВЕН" е производител на Врати и Входни групи за административни сгради и бизнес центрове, врати от алуминий за магазини и ресторанти. Използването на алуминиеви профили обезпечава висока надеждност на вратите и входните групи, разчетени за високи натоварвания и интензивна експлоатация.
В зависимост от използваната алуминиева профилна система за реализиране на входни групи, вратите са различни типове и конфигурации: еднокрили и двукрили, с отваряне навътре или навън, летящи врати и плъзгащи се врати. Огромно е разнообразието от механизми за отваряне на входни групи.
Вратите от алуминий могат да се включват в по- сложни конструкции, като зимни градини, фасади, офисни прегради.
Използването на декоративни дръжки придава на входните групи и вати от алуминий неповторим естетически вид, а специалния обков за врати на водещи световни фирми производители- допълнителна защита от взлом и проникване.
Широката цветова гама по скалата на RAL за алуминиевите врати, възможността за комбинация на цветове, позволява създаването на уникални конструкции за Входни групи, способни да реализират и най- смелите дизайнерски проекти.
В зависимост от изискванията за топлоизолация, вратите от алуминий и Входните групи могат да бъдат произведени от алуминий- студен профил или алуминий с прекъснат термомост, с използването на едно- или двукамерен стъклопакет и санвич-панел, способни значително да се намалят топлинните загуби.
Необходимо е да се отчита, че избора на материал, конструктивните особености на Входните групи и врати, трябва да бъде продиктуван от условията, в които те ще бъдат експлоатирани.
Нашите консултанти са готови да Ви проконсултират по интересуващите Ви изделия, да Ви предложат различни варианти на конфигурации, да подготвят дизайн- проект, а също да Ви изготвят ценова оферта.

Освен това фирма "ВАЛВЕН" предлага изцяло стъклени врати, изготвени с използването на система за без рамково остъкляване.

Начало   |   За нас   |  Продукти   |  Галерия   |   Контакти                   Всички права запазени  firmitebg.info