Начало   |   За нас   |   Продукти   |   Галерия   |   Контакти                   Всички права запазени  firmitebg.info

       Партньори

          Окачени фасади

        Врати

      PVC дограма

         AL дограма
начало          за нас         полезно         контакти
Какво да изберем: PVC или алуминий?
PVC дограмата има по-нисък коефициент на топлопроводимост, което означава, че задържа по-успешно топлината в помещението. Изработва се и се монтира лесно, заради природата на самия материал. Изисква минимална поддръжка - не се нуждае от боядисване, третиране със специални препарати, а просто от измиване с мека кърпа и препарат. PVC дограмата кондензира влагата по-трудно от алуминия. Обкова  дава възможност за по-прецизно настройване на пантите. Ъглите на PVC дограмата се лепят със специална машина, което предотвратяване поток на въздух през тях. PVC системите предлагат една добра топло и шумо изолация, дълготрайност и не на последно място, безвреден е за хората и околната среда.
Алуминият е лек метал, неподатлив на големите температурни амплитуди, което подсказва, че структурата му не се променя с течение на времето. Алуминият не променя външния си вид през годините. Не се нуждае от специална поддръжка, изисква се елементарно почистване. Здравината на този материал позволява сложни решения като окачени и структурни фасади, покривни конструкции и зимни градини. Малко по-скъпият вариант на алуминиевата дограма - с прекъснат термомост - доближава топлоизолационните й характеристики с тези на PVC. Термо алуминият позволява поставяне на механизми за затваряне с възможност за финна настройка на отваряемите части. С алуминиевата дограма имате практически неограничен избор от цветове. Стандартният профил с прекъснат термомост позволява поставянето на различни видове стъклодържачи в зависимост от дебелината на стъклопакетите. Алуминият не съдържа токсични вещества и е пожаро и земетръсо устойчив.
Противонасекомните мрежи:
  Практичен аксесоар към дограмата са мрежите против насекоми, които могат да бъдат изпълнени в два вариантa: Статични  или на панти 
  Материалът, от който са изработени комарниците е алуминий, в бяло или прахово боядисан.И двата вида комарници се монтират от външната страна на дограмата, прикрепят се към касата.Те Ви гарантират спокойствие през горещото полугодие, като ефективно Ви защитават от всякякви летящи насекоми. В зависимост от конфигурацията на дадена дограма, ние можем да предложим различни решения за тяхното изпълнение.Комарните мрежи на панти са надеждни и създават удобство. Механизмът е максимално опростен - мрежата е прикрепена към профил с панти и на практика този тип комарник не се чупи, не старее и може да се използва за изключително дълъг период от време.
Какви профили предлага фирмата?
Ние работим с висококачествени PVC немски профили REHAU, SCHUCO  и български OttoRichter. Ако желаете да поставим в дома ви алуминий, ние ще ви предложим качествени гръцки  профили на достъпни цени ETEM и немски SCHUCO. Външното уплътнение , минаващо по цялата дължина на профилите не се свива и няма отвори в ъглите, което предотвратява проникването на прах и вода. Профилите който предлагаме са подсилени със стоманена армировка, което гарантира на клиента дълъг живот на дограмата и издръжливост на атмосферни влияния.
Какви стъклопакети използваме?
   Ние  Ви предлагаме стъклопакети изработени по специални технологии  обикновени,  нискоемисийни, матирани, огледални и други.
Какво е включено в цената?
Цените, който ще Ви предложат служителите в нашата фирма включват  професионални съвети според изискванията на клиента, изготвянето на оферта, взимане на размери, изработка, доставка, монтаж и оформяне на документи за гаранцията на новата дограма.
Начало   |   За нас   |  Продукти   |  Галерия   |   Контакти                   Всички права запазени  firmitebg.info