Партньори

          Окачени фасади

        Врати

      PVC дограма

         AL дограма
начало          за нас         полезно         контакти
Технология на Производството при ЕТЕМ

В ЕТЕМ стопяващите линии се използват за обработка на сплави от линии 6000, използвани за производството на архитектурни профили, и линии 2000 & 7000, използвани за индустриални профили. Специален спектрометър се използва тук, за да провери правилното спояване по време на процеса на топене.
       Новата 5500 тонна преса ни позволява да се произвеждат профили с широчина до 450 mm, или дори профили със специална геометрия, когато повечето преси в Гърция, или в други страни, да изготвят профили с широчина до 220 mm.
       Пресоващата линия, която разполага с 2750 тонна преса, заедно със специалната студено валцоваща линия,ни позволява да се  произвеждат солидни алуминиеви профили, като решетка, със специални сплави, използвани при 2000 и 7000 реда. Тези продукти се обработват с (конвенционални или програмируеми) стругове, фрези и т.н., предназначени за производство на различни алуминиеви части, които са съобразени със специални спецификации и изисквания по отношение на техните механични качества.
       Профилите се обработват с вертикално праховобоядисващи системи , преди те да влязат в боядисваща фаза. За такава обработка се използва непрекъснат поток спрей  (не само спрей дюзи). Този метод помага за защита на затворените части на профилите срещу корозивни атаки на атмосферния кислород.
       Това е същото автоматично вертикално прахово боядисване, което се използва за боядисване на профили-наподобяващи дървени цветове. Благодарение на използването на три слоя  специални пудри, боядисаните профили стават изключително устойчиви на слънчевата светлина и трайни във времето, с оглед на цветове и ефекти (модели), използвани в този специалено боядисване.
       Що се отнася до алуминиеви комбинирани панели , ЕТЕМ има10-годишен опит в производството на международно признатия еталбонд.
       Чрез Ноу-хау, придобит от ЕТЕМ , дава възможност за проектиране и производство на нови продукти, които отговарят на всички строителни и естетически изисквания.
       Благодарение на новите боядисващи технологии, еталбонд  има 20-годишна гаранция, тъй като те са много трайни във времето, дори и при замърсявани среди.
       В отговор на строгите правила, приложими в областта на строителството  на международния пазар и извеждане на чувство за социална отговорност, ЕТЕМ  е разработил и произвел еталбонд FR, комбиниран алуминиев панел, който има всички предимства на еталбонд и е изключително устойчив на пожар  .
Материалът е сертифициран от най-добрите международни лаборатории за сертифициране.Производството се осъществява в съответствие със стандартите за качество ISO 9001 и е сертифициран от ELOT и международната мрежа IQNET

Начало   |   За нас   |  Продукти   |  Галерия   |   Контакти                   Всички права запазени  firmitebg.info