Партньори

          Окачени фасади

        Врати

      PVC дограма

         AL дограма
начало          за нас         полезно         контакти
Видове системи


ETEM 40

Е-40 е система за алуминиева дограма с прекъснат термичен мост. Нова термоизолираща серия, проектирана специално за българските климатични условия. Задоволява съвременните естетически изисквания към дограмата, в съчетание с необходимите структурни характеристики на профилите.
Предлага ефективни решения за всички типове конструкции с пълна хидро- и термоизолация, снабдена с три гумени уплътнения и специално разработена дренажна система.

Е 45

Е-45 е система за алуминиева дограма с прекъснат термичен мост 24мм. Системата стъпва върху добре познатата вече и наложила се система Е-40 с влагане на по-широки полиамидни ленти - 24мм и осигурява оптимална топлоизолация.
Задоволява съвременните естетически изисквания към дограмата, в съчетание с необходимите структурни характеристики на профилите.
Оптимизирана е по отношение на съотношението максимална структурна стабилност и използване на минимално количество алуминий. Усилване на профилите в пунктовете, понасящи напрежения.
Системата позволява изпълнение на фиксирани и отваряеми позиции.

  ETEM Е-1000

система за алуминиева дограма без прекъснат термичен мост. Проектирана с цел да предложи комплексни и икономични приемливи решения, като в същото време осигурява ефективност, отговаряща на задължителните изисквания за дограма. Предлага се многообразие от прави и заоблени каси и крила. Системата позволява изпълнение на фиксирани и отваряеми позиции. Богатият набор от стъкло държатели и гумени уплътнения, дава възможност да се използва единично остъкляване от 3 мм. до 22 мм. стъклопакет.

Система Е 19 е нова система за плъзгане.

Е-19 включва необходимите профили за конструирането на всички познати конфигурации плъзгане. Богатата гама от профили, напълно задоволява всички структурни и естетически изисквания. При конструиране на системата са положени усилия за създаване на профили с възможност за комбиниране. Крилата, свързващите и допълнителните профили предлагат максимална стабилност при минимален разход на алуминий.

Начало   |   За нас   |  Продукти   |  Галерия   |   Контакти                   Всички права запазени  firmitebg.info