Valven

дограма, пвц дограма, алуминиева дограма

повече

Врати REHAU:
 
Входната врата е визитната картичка на къщата. За да отговори на тази претенция РЕХАУ предлага добре обмислени решения в модерен и класически дизайн. Заедно със системата за прозоречни профили РЕХАУ се постига висококачествена, завършена обща картина на обекта.
 
Алуминиеви врати:
 
Алуминиевите врати са идеалното решение за Вашата баня,Входна врата и за друга вътрешна врата. Съчетана с подходящо стъкло или огледало, боядисани в подходящия за вашия дом цвят, те са много стилни и надеждни. Различните имитации на дърво са още един плюс за Вашето решение.
 
Врати с панели:
 
ПРЕДИМСТВА НА ПВЦ ПАНЕЛИТЕ:  
Осветление конструкция и висока устойчивост
Дълъг живот на външните условия,
Топло и звуко изолация
Резистентност към UVA и ефекти
Лесна инсталация
Спестява  време и труд
Различни варианти за цвета,специални приложения
Лесен за почистване
 
Ролетни врати:
 
Фирма "ВАЛВЕН" ЕООД е представител на фирма "ДЮК" за област Смолян, която произвежда и предлага ламелни охранителни ролетки. Ламелите са произведени от поцинкована стоманена ламарина, която е с електростатично прахово полимерно покритие в желан от клиента цвят по каталога на RAL. Платното на охранителната ролетка е изработено от профилирани ламели, които завършват със специална усилена прагова ламела. Биват два вида - широка (105 мм) и тясна (77 мм). Съществуват два варианта и на дебелината на ламелите, които могат да бъдат съответно 0,6 мм и 0,8 мм поцинкована ламарина. На праговата ламела се монтират заключващи системи /брави/ на италианската фирма "VIRO", които могат да бъдат секретни и касови.
       Ламелните ролетки могат да се автоматизират, като автоматиката предлага вариант за ръчно управление при авария и липса на електрическо захранване.Те могат да бъдат управлявани посредством бутон, ел.ключ, дистанционно и др. Възможни защити и екстри: осветление в зоната на отвора, защитни фотоклетки, защитна прагова гума със сензори.