МОНТАЖ НА СЕКЦИОННИ ВРАТИ

12 ПРИЧИНИ ДА ИЗБЕРЕТЕ СЕКЦИОННА ГАРАЖНА ВРАТА ОТ "ВАЛВЕН" ЕООД

 

1. ПРОДУКТ С ДЪЛЪГ ЖИВОТ

Секционните врати "ВАЛВЕН" ЕООД са изключителен продукт, направен от полиуретанови панели. Дават възможност на вратата да се използва наистина дълъг период от време без да създава никакви проблеми. За да е възможно това "ВАЛВЕН" ЕООД използва само най-добрите материали в своите проекти. Целият процес е подсигурен от Отдел Качество за да осигури резултат, който приляга на нуждите ви и ще продължи да се използва години напред. По този начин може да сте сигурни, че Вашите Секционни врати "ВАЛВЕН" ЕООД ще се използват безопасно дълго време, с минимална годишна поддръжка и никакви проблеми.

2. УНИКАЛЕН ДИЗАЙН

Всяка една Секционна врата "ВАЛВЕН" ЕООД е проектирана за да бъде в синхрон с вашите нужди. Високо качество операции, велика естетика, широка гама от цветове са само няколко от многото характеристики, които правят тези врати правилните за Вас. Секционна врата "ВАЛВЕН" ЕООД е проектирана и произведена с най-високо качество стандарти и материали. Каквато и да е спецификацията на вратата, тя е създадена така, че да приляга на облика на сградата перфектно. За нас няма никакви граници в конструкциите на Секционни врати "ВАЛВЕН" ЕООД. Вие я желаете, ние я конструираме.

3. СИГУРНОСТ

Един от най-важните въпроси, който тревожи собствениците на Секционни врати е безопасността. Секционни врати "ВАЛВЕН" ЕООД са произведени от гореща поцинкована ламаринени листове, което ги прави наистина здрави и ги пази от нежелани посетители.

4. ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ

Топлоизолацията на Секционните врати е много важен фактор за избор на тези врати. Панелите и пълнежът на вратите позволяват трансмисия и минимална загуба на топлина за външната среда, осигурявайки максимално спестяване на консумацията на енергия. Това помага на Вашата сграда да се запази топла през зимния сезон и студена през лятото. Секционните врати са с висок коефициент на топлоизолация – 1.00 – 1.2 W/m2K, който се равнява на топлоизолация от петкамерна PVC дограма. Дебелината на вратите е 42мм.

5. ЗВУКОИЗОЛАЦИЯ

Спокойствието е обикновено важен фактор за успеха и ефективността на нашето работно и жилищно място. Това може да се постигне като изберете Секционна врата "ВАЛВЕН" ЕООД, тъй като тя може да осигури значителна звукоизолация. Измерванията за намаляване на шума и всички други фактори на представяне са тествани и одобрени в лаборатории, придържайки се към стриктни стандарти зададени от съответните Европейски директиви.

6. БЪРЗА ДОСТАВКА

Едно от предимствата на "ВАЛВЕН" ЕООД е бързото производство и доставка до клиента, дори когато трябва да работим със специални конструкции и бои. С уважение към клиента и неговите желания, ние можем да осигурим всяка врата, която излиза от нашата фабрика да достигне бързо и оперативно до него.

7. ХОМОГЕНЕН ВЪНШЕН ВИД – БОЯДИСАНИ ВОДАЧИ И АКСЕСОАРИ

ВЪТРЕШНА СТРАНА: Когато Вие желаете Вашата врата да притежава еднозначно представяне от вътрешната страна на вратата, "ВАЛВЕН" ЕООД има перфектното решение. Въпреки, че водачите и аксесоарите не се боядисват от вътрешната страна, сега Вие имате избора да бъдат боядисани в същия цвят (RAL 9002) като цвета на панела.
ВЪНШНА СТРАНА: В специални случаи трябва да бъде конструирана метална рамка, така че вратата да пасва на сградата. Когато това е необходимо, "ВАЛВЕН" ЕООД ще подсигури проектирането на вратата по начин, по който външният и вид е съгласуван с вратата. Единственото, което трябва да направите е да ни попитате и ние сме тук за да го направим възможно.

8. ВИД НА ПАНЕЛИТЕ

Всички панели, които "ВАЛВЕН" ЕООД използва са възможни с два вида повърхност – грапава и пясъчна. Всеки от тях може да се използва за да посрещне вашите нужди и вкус.

9. ШИРОКА ГАМА ОТ ЦВЕТОВЕ

Широка гама от цветове, които могат да задоволят всяко изискване на клиента Сертифицирани архитектурни прахови бои придават изключителна издръжливост. Прахово боядисаните панели в 26 стандартни матови нюанса и много други при нужда, могат да покрият всяко запитване и да удовлетворят дори най-взискателните клиенти. Високото качество на праховите бои, включващи устойчив на корозия лак, подсигуряват цвета на вратата да издържи много години.

10. ПЕШЕХОДНА ВРАТА

Важно е за всяка Секционна врата да бъде стресирана възможно най-малко, което значи малко употреба всеки ден /отваряне-затваряне/. Ето защо ние предлагаме избор на Пешеходна врата, която позволява свободно преминаване на хора без отваряне на Секционната врата. Тя може да бъде произведена с максимална широчина 1200 мм. В допълнение, може да бъде произведена с нисък праг, който позволява свободно преминаване на товари с колела и др. Тя също може да бъде екипирана с вариации от аксесоари като прозорци, ключалки, секретен бар и др. Както и при всички други продукти, така и тук "ВАЛВЕН" ЕООД Ви уверява, че Пешеходната врата /включена или не/ ще има хомогенен външен вид с останалата част от Секционната врата.

11. ОСТЪКЛЕНИ ПАНЕЛИ, ПРОЗОРЦИ И ВЕНТИЛАЦИОННИ РЕШЕТКИ

Използвайки профили със специален дизайн, "ВАЛВЕН" ЕООД предлага остъклени алуминиеви Секционни врати. По този начин всеки може да получи максимална осветена част, която Секционна врата може да осигури. Единичен или двоен плексиглас може да се използва, в зависимост от нуждите на клиента. Като трета опция предлагаме метална решетка, която може да се постави на панела при нужда от допълнителна вентилация в помещението. Алуминиевите панели могат да се комбинират перфектно с полиуретанови панели, позволявайки да правите всякакви желани комбинации.

12. МОТОРИ И АВТОМАТИЗАЦИЯ

Всички Секционни врати, които "ВАЛВЕН" ЕООД предлага се допълват от подходящи, надеждни и тествани с дълъг живот на годност мотори и електроники, които правят ползването на вратите лесно и безопасно. Задвижването на вратите може да бъде ръчно или автоматично, могат да се използват различни устройства за управление, безопасност и сигнализация.  Съществуват възможности за дистанционно управление на отварянето и затварянето на вратата, използване на системи за контрол на достъпа чрез безконтактни ключове, фотоклекти и магнитни датчици за постигане на оптимално управление, управление на осветлението и сигнализацията в областта на отваряне, защитна гума с датчик за откриване на препятствия и магнитни детектори.