ЗА НАС

ВИЖ СВЕТА В НОВА СВЕТЛИНА

„ЕФЕКТИВНА ТОПЛОИЗОЛАЗИЯ И РАЗНООБРАЗИЕ В ДИЗАЙНА ЗА ЕЛИТНО ЖИЛИЩНО СТРОИТЕЛСТВО”


     Фирма „ВАЛВЕН” ЕООД e създадена през 2003 год, със седалище в гр. Смолян. Собственик и управител на фирмата е Валентин Янев, който ръководи и управлява успешно компанията повече от 15 години.Екипът на фирмата се състои от млади и обучени кадри в областта на производството на PVC и AL  дограма.


    Фирма „ВАЛВЕН” ЕООД изработва PVC дограма: REHAU, SCHUCO, HAMMER и WEISSPROFIL, и алуминиева дограма ЕТЕМ, ALTEST и WEISSPROFIL. Изработката на материалите става със специализирани машини и техника.Фирмата поставя вертикални и хоризонтални щори.


Защо да изберете фирма „ВАЛВЕН” ЕООД?

1. Защото в нашите офиси ще Ви посрещнат усмихнати и компетентни консултанти, с помощта на които ще получите различни варианти на търсения от Вас продукт. Ще имате възможност да изберете най-подходящия за Вашите нужди и оптималното  съотношение цена-качество.

2.Вашият дом или обект ще бъде посетен на място от наш технически експерт с богат опит и солидна професионална подготовка. Неговите съвети ще Ви дадат най-точна идея за начина на монтаж и предстоящите довършителни работи, а така също ще снеме точните размери.

3. Вашият продукт ще бъде изработен от висококвалифициран персонал, на прецизни машини, следвайки правилата на системата за управление на качеството ISO 9001- 2015, по която е сертифицирана фирмата.

4. Монтажните работи ще бъдат извършени в удобно за Вас време от професионална монтажна бригада, състояща се от млади, интелигентни и амбициозни специалисти, които ще почистят работното си място след приключване на работа.

5. Получавате  гаранция за профила на дограмата  . Всеки гаранционен дефект ще бъде отстранен в рамките на 3 работни дни. „ВАЛВЕН” ЕООД е една от малкото фирми поддържащи сервизни групи за гаранционен и извънгаранционен сервиз.

6. Имате възможност да заявите измазване на вашите прозорци след смяната на дограмата. Довършването се извършва от екипи на „ВАЛВЕН” ЕООД и фирмата гарантира за неговото качество и срок на изпълнение.


    Специалистите на фирма „ВАЛВЕН” ЕООД  непрекъснато търсят нови начини за подобряване на качеството на предлаганите продукти и услуги.


Предимството да поръчате при нас:

Директен път от производител до клиент;

Високо качество на ниска цена без посредници;

Клиентът получава поръчката си в удобно за него време и място;

Клиентът получава персонално внимание и съвети в нашите офиси;

Възможност за предварителен  избор на вид профил и стъклопакети;

Богат избор на цветове за профили и стъклопакети;

Ние предлагаме на своите клиенти всички видове щори, комарници, сеници и врати хармоника. При нас може да намерите също и българско PVC  и алуминиева дограма.


Гаранции:


    Ние не сме само производители. Ние предлагаме пълно сервизно обслужване. Ние проектираме, произвеждаме и монтираме, поддържаме гаранционен и извън гаранционен сервиз. Реакция до 3 работни дни след подаване на адрес, защото ние държим на вас, нашите клиенти. Всички наши изделия са изработени 100% по индивидуален проект на клиента. „ВАЛВЕН” ЕООД гарантира за качеството на своите продукти с гаранционно обслужване - 12 месеца!!!


Гаранция на профилите:

     

REHAU - /бяло/ 15 години;

REHAU - /цветно/ 10 години;

SCHUCO - /бяло/ 15 години;

SCHUCO - /цветно/ 10 години;

HAMMER - /бяло/ 15 години;

HAMMER - /цветно/ 10 години;

WEISSPROFIL - /бяло/ 15 години;

WEISSPROFIL - /цветно/ 10 години;


Гаранция за стъклопакета:


Стандартен стъклопакет (Обикновен) - 5 години;

Нискоемисионно или т.нареченото "КA" стъкло - 5 години;

Мултифункционално или четирисезонно стъкло - 5 години;


Редуциране на енергийните загуби:


    Прозоречни и фасадни системи от фирма „ВАЛВЕН” EOOД. Редуциране на енергийните загуби с прозоречни и фасадни системи с висока топлинна изолация; Оптимизиране на обвивката на сградата от технически и икономически аспекти с решения на различните профили с които фирма „ВАЛВЕН” EOOД си партнира. За оптималните прозорци по правило Вие мислите само един единствен път: при ремонт или при ново строителство. С прозорци от профили на REHAU, SCHUCO, WEISSPROFIL и  HAMMER произведени от фирма „ВАЛВЕН” ЕООД, със сигурност Вие вземате правилното решение, независимо дали се касае за дизайн, жилищен комфорт, пестене на енергия чрез ефективна топлоизолация или запазване на стойности.


Закон за енергийна ефективност

Министерство на енергетиката, на базата на приетия Закон за Енергийната ефективност и на основата на директива за енергоспестяващите строителни материали на Европейския Съюз (директива 93/76/EEC за вредните емисии), апелира за влагането на максимално количество енергоспестяващи продукти в сградния фонд на България.